Giris Sayfan Yap
Favori Sayfan Yap
Tavsiye Et
   
Canli Tv Izle Kullanici Hesaplari Müzik Video Klip Sevgi Ask Eğlence msn Messenger Şifalı Bitkiler, Bitki Dünyası Ramazan Özel 1000 lerce Fıkra { Video } { Game-Oyun } Iletisim
Sevgi-Ak
Astroloji
* Burlar
(Gnlk Bur Fal)
Rya Tabirleri
 
  Rya Tabirleri Szl
A - B - C - - D - E - F - G - H - I - - J - K - L - M - N - O - - P - R - S - - T - U - - V - Y - Z
Rya Tabirleri
Rya Tabiri Ara
 

Adem peygamber
Ýlk insan ve ilk peygamber olan Adem Aleyhisselamý görmek deðiþik þekillerde tabir edilir. O'nu görmek günah iþleyip sonra tövbe etmeye, Bir büyüðüne karþý gelmeye, O'nunla konuþmak ilim sahibi olmaya, Düþmanýnýn sözüne kanarak aldanmaya ve zarara uðramaaya, Dünyada ilk rüya gören ve bunu ilk defa yorumlayan o olduðu için tabir ilminde baþarýlý olmaya, Hacca gitmeye ve dostlarý ile bir araya gelmeye, Uzak yerlere yolculuk yapmaya delalet eder.

Rüyada Adem peygamber niyetine kutsal bir kiþi görmek, o dönemde olmasýný istediði birçok þeyin gerçekleþeceðini belirtir. Adem Dünyada ilk rüya gören ve bunu ilk defa yorumlayan olduðu için; tabir ilminde baþarýlý olmaya, Hacca gitmeye ve dostlarý ile bir araya gelmeye, uzak yerlere seyahate çýkmaya iþaret eder.

Rüyada Adem peygamber niyetine kutsal bir kiþi görmek, o dönemde olmasýný istediði birçok þeyin gerçekleþeceðini belirtir. Adem Dünyada ilk rüya gören ve bunu ilk defa yorumlayan olduðu için; tabir ilminde baþarýlý olmaya, Hacca gitmeye ve dostlarý ile bir araya gelmeye, uzak yerlere seyahate çýkmaya iþaret eder.

Rüyasinda Adem (A.S.)'i gören kimse bir günah islemistir. Bu günahindan tevbe etsin. Bazi tabirciler demistir ki, Adem (A.S.)' i gören düsmanlarinin sözüne aldanarak magdur olur bir müddet sonra tekrar rahata kavusur. Hz. Adem'i görmek, hacca ve ahbablari ile bir araya gelmeye, bazen de neslin çogalmasina isaret eder. Yine O'nu görmek, hata yapmaya isaret eder. Bazen de rüya sahibinin kiz evladindan ziyade erkek evladi tarafindan riziklanmasina isaret eder. Rüyayi görenin gözleri agriyorsa bundan kurtulmasina isaret eder. Kendisinin Hz. Adem oldugunu veya Hz. Adem'in arkadasi oldugunu gören, eger ehilse devlet adami olur, eger alimse, insanlar ilminden istifade ederler. Hz. Adem'in kendisiyle konustugunu gören kimse ilim sahibi olur. Rüyada Adem (A.S.)'i kestigini gören kimse lidere hiyanet, anne babasina veya ögretmenine asi olur. Hz. Adem'in rengini kaçik olarak gören kimse, bir yerden diger bir yere göç eder sonra yine eski yerine döner. Adem (A.S.)'i noksan bir halde görenin önemli islemden birisi noksan kalir. O'nu iyi halde gören kimse ise büyük hayra girer.Bazen Hz. Adem'i görme rüyasi, rüya tabircisi olmaya delalet eder. Çünkü ;dünyada en evvel rüya gören ve onu da tabir eden O'dur.Imami Nablusi Hazretleri Hz. Adem'i görmek Hacca ve ahbablari ile bir araya gelmeye, bazende neslin çogalmasma delalet eder. Yine O'nu görmek, hata ve unutmaya, bazan bu rüya, hileye, doktorlarla iyi geçinmeye, zehir yapmaya, seytanlarin hazirladigi rizki yemege ve onlarin çikarina konusmaya delalet eder.Hz. Adem'i görmek, kalin elbiseye ve aglamaya, bazan rüya sahibinin yiyip içecegi seyler yüzünden siddet ve hirçinliga; uzak bir yere yolculuga çikmasina ve bu yolculugun Hz. Adem'in dünyaya Ilk indigi yer olmasina delalet eder. Bazan da rüya sahibinin kiz evladin' dan ziyade erkek evladi tarafindan riziklanmasina delalet eder. Rüyayi görenin gözleri agriyorsa bundan kurtulmasina, bazen devlet baskanina hizmet ve ona karsi mütevazi olmaya delalet eder.Adem (A.S.)'i noksan bir halde görenin büyük islerinden biri noksan kalir. Kazanci veya sanati tagayyur eder. O'nu iyi halde gören kimse ise büyük hayra erer.
    BlueSash.NET 2001-2007